Επίσημη Ιστοσελίδα
STOK LOGO 120x120

Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου

aoknel logo 50x50against modern footballepel logo 50x50epol logo 43x50Ε.Π.Ο.Π.Λ.opn logo 50x50
ΠΑΑΟΚpao logo 50x50poal logo 50x50Π.Ο.Α.Σ.Π.poel logo 50x50poepa logo 44x50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μαζική παρουσία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΠΛ

(Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Α.Κακουλλής)

΄Εγινε χθες Πέμπτη στο Μέγαρο της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΠΛ με μαζική παρουσία Εκπροσώπων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Συνέλευσης.

Τους αντιπροσώπους απασχόλησαν τα θέματα του Ετήσιου Απολογισμού και της Οικονομικής Κατάστασης και ακούστηκαν χρήσιμες απόψεις.  Πέραν του οικονομικού φάνηκε ότι τα Σωματεία προβληματίζονται κυρίως στη διάρθρωση των Πρωταθλημάτων και τον αριθμό Ομάδων σε κάθε ΄Ομιλο.

Το Δ.Σ. υποσχέθηκε να κρατεί ενήμερους τους αντιπροσώπους και αν χρειαστεί να γίνει ΄Εκτακτη και Καταστατική Συνέλευση.

Η Συνέλευση εψήφισε για τριετή θητεία όλα τα όργανα της Ομοσπονδίας και επανεξέλεξε τον Ανδρέα Κακουλλή Πρόεδρο για επίσης μία τριετία.  Για το Δ.Σ. μετά την αποχώρηση ενός υποψηφίου, εξελέγησαν έξι μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ. και δύο νέα μέλη που θα συνέλθουν προσεχώς για να καταρτισθούν σε σώμα.

Η νέα σύνθεση θα γνωστοποιηθεί  ευθύς μόλις καταρτισθεί το Συμβούλιο.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την ένταξη δύο νέων Σωματείων και την επανένταξη άλλων τριών που δεν συμμετείχαν στο περσινό Πρωτάθλημα.

Επίσης η Γ.Σ. ενέκρινε τον καταρτισμό Μόνιμης Επιτροπής  για τεχνικά και οικονομικά θέματα που θα συνέρχεται μαζί και παράλληλα με το Δ.Σ.  Η Επιτροπή επίσης θα γνωστοποιηθεί ευθύς μόλις καταρτισθεί.

Τέλος η Γ.Σ. ευχαρίστησε τα αποχωρήσαντα Μέλη του Δ.Σ. και ευχήθηκε Καλές Διακοπές σε όλους τους εμπλεκομένους στα Σωματεία και την Ομοσπονδία.

Επικοινωνία

Αμφιπόλεως 21, Γραφ. Α101

2025

Στρόβολος

Τηλ: 22449530

Φαξ: 22449531

alexander college banner 1alexander college banner 2