Επίσημη Ιστοσελίδα
STOK LOGO 120x120

Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου

aoknel logo 50x50against modern footballepel logo 50x50epol logo 43x50Ε.Π.Ο.Π.Λ.opn logo 50x50
ΠΑΑΟΚpao logo 50x50poal logo 50x50Π.Ο.Α.Σ.Π.poel logo 50x50poepa logo 44x50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Λευκωσία  5 Φεβρουαρίου, 2021 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                               

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ. επιθυμεί να αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 3 Φεβρουαρίου, 2021 η οποία έχει ανακοινωθεί από τον Υπουργό Υγείας κο Κωνσταντίνο Ιωάννου καθώς και στο περιεχόμενο των σχετικών εγκυκλίων τόσο του Κ.Ο.Α., όσον και της Κ.Ο.Π. για την επανεκκίνηση στον τομέα του Αθλητισμού και ανακοινώνει τα ακόλουθα: 

 

Εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση του για το γεγονός ότι επιτέλους μετά από μια απραξία τριών περίπου μηνών, δίδεται η ευκαιρία για την έναρξη από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, 2021 προπονήσεων τόσον για τις ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας Σ.Τ.ΟΚ., όσον και των Σωματείων όλων των Ομοσπονδιών μελών, που εκπροσωπούν το Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο.

 

Ευχαριστεί δημόσια για μια ακόμα φορά, τόσον τον Πρόεδρο της Κ.Ο.Π. κο Γιώργο Κούμα, όσον και το Γενικό Διευθυντή της Κ.Ο.Π. κο Ανθούλλη Μυλωνά, για τη βοήθεια και τη συμβολή τους, ώστε με τις κατάλληλες συστάσεις και επίμονες παραστάσεις τους προς τον Υπουργό Υγείας, έγινε κατορθωτή η επανέναρξη, έστω σε πρώτο στάδιο, των προπονήσεων, τόσον για την Επίλεκτη Κατηγορία της Σ.Τ.Ο.Κ., όσον και για όλο το φάσμα του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου το οποίο αποτελεί το βασικό κύτταρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και από το 2011 είναι ενταγμένο στην Κ.Ο.Π.

 

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε, το συντομότερο, να δοθεί και το πράσινο φως, για την επανέναρξη και ολοκλήρωση όλων των Πρωταθλημάτων μας.

 

Βάζουμε πάνω από όλα, το θέμα της υγείας του συνόλου του λαού μας και έχουμε δώσει σαφείς οδηγίες σε όλες τις Ομοσπονδίες και στα Σωματεία μέλη μας, ώστε από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, να τηρούνται κατά γράμμα, όλα τα Πρωτόκολλα και όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού στον τόπο μας και αυτό θα πράξουμε και τώρα.

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, 2021 μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου, 2021 και σύμφωνα με τα μέτρα και τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί, τόσον τα Σωματεία της Επίλεκτης Κατηγορίας της Σ.Τ.Ο.Κ., όσον και τα Σωματεία  όλων των Ομοσπονδιών μελών, θα έχουν την ευκαιρία μιας  Μίνι Προετοιμασίας και εφόσον οι συνθήκες καλυτερεύσουν  και δοθεί από τον Υπουργό Υγείας η οδηγία για επανέναρξη, να είναι έτοιμα, ώστε το Σαββατοκυρίακο 6/7 Μαρτίου, 2021 να μπουν στα γήπεδα μας για την ομαλή Επανέναρξη και την Ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων μέχρι το Σαββατοκυρίακο 15/16 Μαΐου, 2021.  

 

Ο Τρόπος διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της Σ.Τ.Ο.Κ. για το 2020 - 2021. θα αποφασισθεί, σε συνεργασία με την Κ.Ο.Π. και αφού επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ. στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί σε όλα τα Σωματεία μέλη, για υλοποίηση.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ομοσπονδιών μελών, πρέπει να μελετήσουν τον τρόπο συνέχισης και ολοκλήρωσης των οικείων Πρωταθλημάτων τους, καθότι λόγω της διαφορετικής ημερομηνίας έναρξης του Πρωταθλήματος της κάθε μιας, βρίσκονται σε διαφορετικό πρόγραμμα αγωνιστικών.

 

Η Έναρξη του Πρωταθλήματος Ένταξης 2021 θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαΐου, 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκυρίακο 29/30 Μαΐου,

 

Το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Σ.Τ.Ο.Κ. και το Κύπελλο Κυπελλούχων Σ.Τ.Ο.Κ. που είναι αφιερωμένα στη μνήμη του α. Προέδρου της Κ.Ο.Π.  Κωστάκη Κουτσοκούμνη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αντιμετωπίζει φέτος όλο το φάσμα του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου, θα διεξαχθούν μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος  Ένταξης.

 

 

Επικοινωνία

Αμφιπόλεως 21, Γραφ. Α101

2025

Στρόβολος

Τηλ: 22449530

Φαξ: 22449531

e-mail: info@stok.org.cy