Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα
Εμφανίσεις: 582

 

 

Διεξάγεται σήμερα Πέμπτη 15 Μαϊου 2019 ο αγώνας Ομόνοια 1948 - Τρούλλοι F C 2015 ο οποίος είναι ο τελευταίος της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2018/2019.

 

Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα με απόφαση του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ και κατόπιν της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής για διεξαγωγή του μετά τα όσα είχαν συμβεί τη Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην αρχίσει.

 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Μακάρειο Στάδιο, ο αγώνας θα αρχίσει στις 4.30μμ και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

 

Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε είκοσι άτομα από κάθε σωματείο, τα οποία έχουν ήδη δηλωθεί, σε παιδιά κάτων των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους και σε άτομα άνω των 65 ετών. Όλοι όσοι θα εισέλθουν στο γήπεδο πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους τη πολιτική τους ταυτότητα. 

 

Για τον αγώνα έχει πραγματοποιηθεί χθες ειδική σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του. 

 

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα διεξαχθεί στο χώρο του Μακαρέιου Σταδίου η κλήρωση των τεσσάρων αγώνων για τη Πρημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ένταξης. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Κυριακή 19 Μαϊου 2019.