Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα
Εμφανίσεις: 304

telikoskypellouepol2019

 

 

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΠΟΛ και των εκπροσώπων των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων του τελικού κυπέλλου Α’ κατηγορίας.

 

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του τελικού, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Μετά από κλήρωση που έγινε τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της ΑΠΕΠ Πελενδριού και η οποία θα αγωνιστεί με φανέλα άσπρη, παντελονάκι άσπρο και κάλτσες πράσινες.

 

Η φιλοξενούμενη ομάδα της ΔΟΞΑΣ Κάτω Πολεμιδιών θα αγωνιστεί με την φανέλα κίτρινη, παντελονάκι μαύρο και κάλτσες κίτρινες.

 

Η γενική είσοδος του τελικού (μετά από εισήγηση των 2 ομάδων και έγκριση του Δ.Σ.) ορίστηκε στα €5 ευρώ και τα χρήματα θα διατεθούν από τις ομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ο διαιτητής με τους βοηθούς του αλλά και ο 4ος διαιτητής (που θα είναι και ο γυμνασίαρχος του αγώνα), θα ορισθούν από την Επιτροπή Διαιτησίας την προηγούμενη ημέρα του τελικού και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα.

 

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ εύχεται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες όπως επίσης και στην διαιτητική ομάδα που θα οριστεί και να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι, ισάξιο της ιστορίας της ΕΠΟΛ αλλά και των 2 φιναλίστ.