Επίσημη Ιστοσελίδα
STOK LOGO 120x120

Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου

aoknel logo 50x50against modern footballepel logo 50x50epol logo 43x50Ε.Π.Ο.Π.Λ.opn logo 50x50
ΠΑΑΟΚpao logo 50x50poal logo 50x50Π.Ο.Α.Σ.Π.poel logo 50x50poepa logo 44x50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

EPOL

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαρχιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λεμεσού ενημερώνει ότι η ετήσια εκδήλωση Τελετής Βραβεύσεων για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30, στο ισόγειο του οίκηματος της ΠΕΟ (αίθουσα Φιλίας).

 

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων Α’ & Β’ κατηγορίας όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους, ενώ ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν είναι και φίλοι της Ομοσπονδίας μας.

 

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στον ίδιο χώρο.

2019epopl1

 

 

΄Εγινε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Τελική Εκδήλωση της ΕΠΟΠΛ μαζί με την Τελετή Απονομών, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, στη Λευκωσία.

 

Η όλη Εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη που τον εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Δώρα Κυριάκου, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό και τη διαβεβαίωσή του για στήριξη του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

 

Στην Εκδήλωση είχαν την τιμητική τους τα διακριθέντα Σωματεία σε κατάταξη και ήθος καθώς και οι διακριθέντες Ποδοσφαιριστές.

 

2019epopl2

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Κ. Χριστοφή, αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στάθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα των Σωματείων και ζήτησε πρόσθετο ενδιαφέρον και βοήθεια από τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ.

 

Ιδιαίτερη μνεία για κάθε Σωματείο ξεχωριστά, έκανε ο Σάββας Κοσιάρης που είχε το ρόλο του Παρουσιαστή της Εκδήλωσης, αναφέροντας γνωστά και άγνωστα στοιχεία, από τα δημοσιεύματα του τύπου των περασμένων δεκαετιών.

 

2019epopl3

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου και ο φίλος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Σμυρίλλης χαιρέτησε την Εκδήλωση και ευχαρίστησε για την εκτίμηση που τρέφει η ΕΠΟΠΛ και τα Σωματεία της στο πρόσωπό του.

 

2019epopl4

Στην Εκδήλωση εκτός από τους προαναφερθέντες, παρέστησαν ο κ. Ελισσαίος Μιχαήλ Μέλος της Γραμματείας της ΣΕΚ, ο κ. Αλέκος Πατσαλίδης Μέλος της Δ.Ε. ΕΠΟΠΛ και Μέλος της ΑΔΕΑΠ ΣΤΟΚ, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Κακουλλής, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ κ. Σάββια Ορφανίδου, εκπρόσωποι άλλων Ομοσπονδιών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Μιχαήλ και Διαιτητές Μέλη του, τα Σωματεία μας, καθώς και οι φίλοι της ΕΠΟΠΛ κ. Κωστάκης Σωφρονίου Διευθυντής της Εταιρείας Σωφρονίου Ηλεκτρόνικς – μόνιμος δωροθέτης της ΕΠΟΠΛ, ο κ. Λάκης Μιτσίδης πρώην Διοικητικό Στέλεχος του ΚΟΑ και άλλοι.

 

Επίσης ανακοινώθηκε εισφορά εκ μέρους της ΕΠΟΠΛ, στην οικογένεια του φίλαθλου του ΑΠΟΕΛ Γαβρίλη Νικολάου, που έχασε τη ζωή του πρόσφατα.

carlsberg logo small

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΟΠΛ χορηγεί και αθλοθετεί η Φίλαθλος Εταιρεία Carlsberg.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΛ

20.05.2019.

telikoskypellouepol2019

 

 

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΠΟΛ και των εκπροσώπων των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων του τελικού κυπέλλου Α’ κατηγορίας.

 

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του τελικού, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Μετά από κλήρωση που έγινε τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της ΑΠΕΠ Πελενδριού και η οποία θα αγωνιστεί με φανέλα άσπρη, παντελονάκι άσπρο και κάλτσες πράσινες.

 

Η φιλοξενούμενη ομάδα της ΔΟΞΑΣ Κάτω Πολεμιδιών θα αγωνιστεί με την φανέλα κίτρινη, παντελονάκι μαύρο και κάλτσες κίτρινες.

 

Η γενική είσοδος του τελικού (μετά από εισήγηση των 2 ομάδων και έγκριση του Δ.Σ.) ορίστηκε στα €5 ευρώ και τα χρήματα θα διατεθούν από τις ομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ο διαιτητής με τους βοηθούς του αλλά και ο 4ος διαιτητής (που θα είναι και ο γυμνασίαρχος του αγώνα), θα ορισθούν από την Επιτροπή Διαιτησίας την προηγούμενη ημέρα του τελικού και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα.

 

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ εύχεται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες όπως επίσης και στην διαιτητική ομάδα που θα οριστεί και να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι, ισάξιο της ιστορίας της ΕΠΟΛ αλλά και των 2 φιναλίστ.

 

epopl 1 0 0

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΕΠΟΠΛ

 

 

Η Κλήρωση για την Hμιτελική Φάση

του Κυπέλλου ΕΠΟΠΛ,

θα γίνει την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019,

στις 18:15,

στα Γραφεία της ΕΠΟΠΛ,

στο Μέγαρο της ΣΕΚ, στο Στρόβολο,

και καλούνται τα ενδιαφερόμενα Σωματεία

όπως παραστούν.

 

Οι αγώνες της Ημιτελικής Φάσης, θα διεξαχθούν

στις 24 Μαρτίου 2019.

 

  

 

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΠΟΠΛ

01.03.2019.

Επικοινωνία

Αμφιπόλεως 21, Γραφ. Α101

2025

Στρόβολος

Τηλ: 22449530

Φαξ: 22449531

alexander college banner 1alexander college banner 2