Επίσημη Ιστοσελίδα
STOK LOGO 120x120

Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου

aoknel logo 50x50against modern footballepel logo 50x50epol logo 43x50Ε.Π.Ο.Π.Λ.opn logo 50x50
ΠΑΑΟΚpao logo 50x50poal logo 50x50Π.Ο.Α.Σ.Π.poel logo 50x50poepa logo 44x50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

EPOL

 

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ κατά την διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίας (31/08) αποφάσισε τις ημερομηνίες ενάρξεων των πρωταθλημάτων της σε Α’ & Β’ κατηγορία, για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021 – 2022.

 

Η πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σαβ/κο 02 & 03/10/2021 και στην Β’ κατηγορία το Σαβ/κο 30 & 31/10/2021, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα από τις ενάρξεις θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες ετήσιες τιμητικές συναντήσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (07/09) στις 19:00, ενώ για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη (14/09) στις 18:00 στο οίκημα της ΠΕΟ (2ο όροφο).

 

Καλούνται οι εκπρόσωποι των συμμετέχοντων σωματείων όπως παρευρεθούν στην διαδικασία των κληρώσεων.

EPOLCOMCY

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΕΠΟΛ

 

Η αρχική μας απόφαση ήταν να αγνοήσουμε τις ενέργειες κάποιων πρώην διαιτητών της ΕΠΟΛ αφού πιστέψαμε πως επρόκειτο για αυθόρμητες αντιδράσεις τους, που ήταν αποτέλεσμα της πικρίας που νοιώθουν λόγω της αποβολής τους από τους κόλπους της Ομοσπονδίας. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι οι εν λόγω διαιτητές, οι οποίοι δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία της ‘’Ανεξάρτητης Ομοσπονδίας Διαιτητών’’, έχουν κυριευθεί από εκδικητικό μένος και τίποτε δεν τους σταματά στην προσπάθεια τους να βλάψουν την ΕΠΟΛ.

 

Στην προσπάθεια τους λοιπόν αυτή δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο όπως το ψέμα, την διαβολή και το κουτσομπολιό του καφενείου αλλά και του πεζοδρομίου και έχουν επιστρατεύσει ακόμα και τον χαφιεδισμό.

 

Έχουν καταγγείλει οι εν λόγω πρώην διαιτητές της ΕΠΟΛ την Ομοσπονδία στην ΚΟΠ και στην ΣΤΟΚ, λες και δεν γνωρίζουν οι Οργανισμοί αυτοί ποια είναι η ΕΠΟΛ.

 

Πέραν του γεγονότος ότι η εν λόγω καταγγελία τους χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα περιέχοντας αόριστες υποθέσεις που προσβάλλουν τους ίδιους και όχι την ΕΠΟΛ, ο ισχυρισμός τους περί χρησιμοποίησης διαιτητή σε συγκεκριμένο αγώνα που ήταν τιμωρημένος δήθεν από τον αθλητικό δικαστή, είναι εντελώς ανυπόστατος και κατασκεύασμα καλπάζουσας και νοσηρής φαντασίας. Το ίδιο υποστηρίζουμε και για τον ισχυρισμό των πρώην διαιτητών περί διεξαγωγής αγώνων χωρίς βοηθούς διαιτητές.

 

Θα πρέπει λοιπόν όλοι να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟΛ συνεχίζει απρόσκοπτα και με την κάθε νομιμότητα και επισημότητα τα Πρωταθλήματα της και μάλιστα με αναβαθμισμένη διαιτησία η οποία τυγχάνει ήδη της γενικής αποδοχής των Σωματείων μας και των φιλάθλων.

 

Όσες λοιπόν προσπάθειες και αν καταβάλουν οι απομακρινθέντες από την ΕΠΟΛ διαιτητές για να την διαβάλουν θα πέσουν στο κενό. Κανένας δεν μπορεί να αμαυρώσει μία Ομοσπονδία, με απαράμιλλη 65χρονη δράση και προσφορά στον τόπο μας.

 

Καλούμε λοιπόν τους εν λόγω διαιτητές να τερματίσουν τις παράνομες ενέργειες τους σε βάρος της ΕΠΟΛ και κυρίως να σταματήσουν τις οργανωμένες εισόδους τους στα διάφορα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες της Ομοσπονδίας, με σκοπό να επηρεάσουν ή ακόμα και να απειλήσουν τους διαιτητές των αγώνων. Τους προειδοποιούμε ότι η υπομονή μας έχει και τα όρια της και ότι είμαστε πλέον αναγκασμένοι να προστατεύσουμε την Ομοσπονδία μας με όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας.

 

Όπως έχουμε πληροφορηθεί επίσης, οι αποπεμφθέντες από την ΕΠΟΛ διαιτητές εμφανίζονται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης προσποιούμενοι ότι αποτελούν ‘’Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΟΛ’,’ όπου τους δίδεται βήμα για να διαδίδουν και εκεί τα ψεύδη τους και να προσπαθούν να διαβάλουν την ΕΠΟΛ.

 

Αναφέρουμε αρχικά ότι κανένας Σύνδεσμος Διαιτητών ΕΠΟΛ δεν υφίσταται ούτε με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ούτε ντε φάκτο.

 

Αυτό που ισχύει στην ΕΠΟΛ με βάση το Καταστατικό της είναι ότι αυτός που αποφασίζει ποιοι διαιτητές θα εγκριθούν για να ασκούν το λειτούργημα του διαιτητή στην Ομοσπονδία είναι το Διοικητικό της Συμβούλιο και μόνο αυτό. Γνώριζαν πολύ καλά οι απολαχτισθέντες από την Ομοσπονδία διαιτητές τα πιο πάνω ισχύοντα, όμως αγνοώντας αυτά προκλητικά έσπευσαν εν κρυπτώ και παραβύστω και κατόπιν αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασιών και αρχερεσιών να υποβάλουν αίτηση για να εγγράψουν σύνδεσμο διαιτητών και επιδιώκοντας να περιλάβουν χωρίς την γνώση καν της Ομοσπονδίας το δικό της όνομα στην επωνυμία του ‘’συνδέσμου’’ τους. Όμως και αυτή η προσπάθεια τους έχει πέσει στο κενό.

 

Αναφέρουμε ακόμα ότι σύμφωνα με δική τους παραδοχή οι εν λόγω διαιτητές, αγνοώντας για μια ακόμα φορά το Καταστατικό και τις αρχές της Ομοσπονδίας, χωρίς να έχουν μπορέσει να εγγράψουν σύνδεσμο που να κέκτηται νομική προσωπικότητα, εισπράττουν χρήματα από ανύποπτα άτομα προσποιούμενοι την ύπαρξη Σωματείου που δεν υπάρχει. Πληροφορούμε λοιπόν το κοινό ότι οι πιο πάνω ενέργειες δεν έχουν καμιά σχέση με την επίσημη ΕΠΟΛ.

 

Aπευθύνουμε τέλος εγκάρδιο χαιρετισμό προς όλους τους παράγοντες των Σωματείων μας, προς όλους τους αθλητές μας και προς το φίλαθλο κοινό και τους διαβεβαιώνουμε ότι η ΕΠΟΛ μέσα από την κάθαρση που έχει συντελεστεί στις γραμμές της, παρουσιάζεται ενισχυμένη, δυνατή και έτοιμη όσο ποτέ άλλοτε για να συνεχίσει την δράση της και την προσφορά της προς την νεολαία μας και προς το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

 

Ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα ότι η υγειονομική κρίση που περνούμε θα ξεπεραστεί όσο πιο γρήγορο γίνεται. Από τη δική μας πλευρά ως Ομοσπονδία και τηρώντας ευλαβικά τα πρωτόκολλα του Κράτους και των Αθλητικών Αρχών θα βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

 

Πηγή : Ιστοσελίδα ΕΠΟΛ

 

EPOL

 

 

Με τη συμμετοχή 12 ομάδων θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΟλ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

 

Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 2 Οκτωβρίου 2020.

 

Στους πιο κάτω συνδεσμους μπορείτε να δείτε τιες ομάδες και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. 

 

Ομάδες Α΄ κατηγορίας

EPOLOMADESAKATIGORIAS20202021.pdf

 

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας

EPOLPROTATHLIMAAKATIGORIAS20202021.pdf

 

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ1

 

 

Συνεχίζει στη προεδρία της ΕΠΟΛ ο Κώστας Χατζηκωστής για τη περίοδο 2020/2021.

 

Η πλήρης σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη: 

 

Πρόεδρος : Κώστας Χατζηκωστής

 

Αντιπρόεδρος : Αντρέας Μαυρικίου

 

Γραμματέας : Γιαννάκης Κωνσταντίνου

 

Ταμίας : Ρίκκος Γρηγορίου

 

Βοηθός Γραμματέας : Γιάννης Μπέρος

 

Μέλη :  Κόκος Ασπρής , Νάκης Ιωάννου , Σάββας Αριστείδου , Αχιλλέας Αχιλλέως , Στάθης Ευσταθίου

 

Εκτελεστικός Γραμματέας : Έλενα Αντωνίου

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Αμφιπόλεως 21, Γραφ. Α101

2025

Στρόβολος

Τηλ: 22449530

Φαξ: 22449531

e-mail: info@stok.org.cy