Επίσημη Ιστοσελίδα
STOK LOGO 120x120

Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου

aoknel logo 50x50against modern footballepel logo 50x50epol logo 43x50Ε.Π.Ο.Π.Λ.opn logo 50x50
ΠΑΑΟΚpao logo 50x50poal logo 50x50Π.Ο.Α.Σ.Π.poel logo 50x50poepa logo 44x50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

EPOL

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαρχιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λεμεσού ενημερώνει ότι η ετήσια εκδήλωση Τελετής Βραβεύσεων για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30, στο ισόγειο του οίκηματος της ΠΕΟ (αίθουσα Φιλίας).

 

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων Α’ & Β’ κατηγορίας όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους, ενώ ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν είναι και φίλοι της Ομοσπονδίας μας.

 

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στον ίδιο χώρο.

2019epopl1

 

 

΄Εγινε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Τελική Εκδήλωση της ΕΠΟΠΛ μαζί με την Τελετή Απονομών, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, στη Λευκωσία.

 

Η όλη Εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη που τον εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Δώρα Κυριάκου, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό και τη διαβεβαίωσή του για στήριξη του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

 

Στην Εκδήλωση είχαν την τιμητική τους τα διακριθέντα Σωματεία σε κατάταξη και ήθος καθώς και οι διακριθέντες Ποδοσφαιριστές.

 

2019epopl2

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Κ. Χριστοφή, αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στάθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα των Σωματείων και ζήτησε πρόσθετο ενδιαφέρον και βοήθεια από τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ.

 

Ιδιαίτερη μνεία για κάθε Σωματείο ξεχωριστά, έκανε ο Σάββας Κοσιάρης που είχε το ρόλο του Παρουσιαστή της Εκδήλωσης, αναφέροντας γνωστά και άγνωστα στοιχεία, από τα δημοσιεύματα του τύπου των περασμένων δεκαετιών.

 

2019epopl3

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου και ο φίλος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Σμυρίλλης χαιρέτησε την Εκδήλωση και ευχαρίστησε για την εκτίμηση που τρέφει η ΕΠΟΠΛ και τα Σωματεία της στο πρόσωπό του.

 

2019epopl4

Στην Εκδήλωση εκτός από τους προαναφερθέντες, παρέστησαν ο κ. Ελισσαίος Μιχαήλ Μέλος της Γραμματείας της ΣΕΚ, ο κ. Αλέκος Πατσαλίδης Μέλος της Δ.Ε. ΕΠΟΠΛ και Μέλος της ΑΔΕΑΠ ΣΤΟΚ, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Κακουλλής, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ κ. Σάββια Ορφανίδου, εκπρόσωποι άλλων Ομοσπονδιών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Μιχαήλ και Διαιτητές Μέλη του, τα Σωματεία μας, καθώς και οι φίλοι της ΕΠΟΠΛ κ. Κωστάκης Σωφρονίου Διευθυντής της Εταιρείας Σωφρονίου Ηλεκτρόνικς – μόνιμος δωροθέτης της ΕΠΟΠΛ, ο κ. Λάκης Μιτσίδης πρώην Διοικητικό Στέλεχος του ΚΟΑ και άλλοι.

 

Επίσης ανακοινώθηκε εισφορά εκ μέρους της ΕΠΟΠΛ, στην οικογένεια του φίλαθλου του ΑΠΟΕΛ Γαβρίλη Νικολάου, που έχασε τη ζωή του πρόσφατα.

carlsberg logo small

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΟΠΛ χορηγεί και αθλοθετεί η Φίλαθλος Εταιρεία Carlsberg.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΛ

20.05.2019.

epopl 1 0 0

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΕΠΟΠΛ

 

 

Η Κλήρωση για την Hμιτελική Φάση

του Κυπέλλου ΕΠΟΠΛ,

θα γίνει την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019,

στις 18:15,

στα Γραφεία της ΕΠΟΠΛ,

στο Μέγαρο της ΣΕΚ, στο Στρόβολο,

και καλούνται τα ενδιαφερόμενα Σωματεία

όπως παραστούν.

 

Οι αγώνες της Ημιτελικής Φάσης, θα διεξαχθούν

στις 24 Μαρτίου 2019.

 

  

 

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΠΟΠΛ

01.03.2019.

EPOL

 

Μετά την αποχώρηση της ομάδας της Λάβας Γύψου και επίσημα, όλοι οι αγώνες που έδωσε αλλά και οι αγώνες που ακολουθούν μηδενίζουν την ομάδας της Λάβας Γύψου με βάση την προκήρυξη των πρωταθλημάτων 2018-2019.

 

Για σκοπούς σωστής Βαθμολογικής θέσης της κάθε ομάδας σας δίνουμε την βαθμολογία μετά την αποχώρηση για να έχετε όλοι την σωστή εικόνα του πρωταθλήματος.

 

EPOLBATH040219

 

 

 

Επικοινωνία

Αμφιπόλεως 21, Γραφ. Α101

2025

Στρόβολος

Τηλ: 22449530

Φαξ: 22449531

alexander college banner 1alexander college banner 2