ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Συνεδριάζει η Δικαστική στις 21 Ιουνίου 2013

 

ΑΠΟ : Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

ΠΡΟΣ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ο.Α.Σ.Π.

ΚΟΙΝ: Δ.Σ. ΚΟΠ, Δ.Σ. ΣΤΟΚ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΑΣΠ

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας παραπέμπει τις πιο κάτω υποθέσεις για εξέταση:

  1. Αποβολή του Γιάννη Λαντζουράκη ΑΜ ΣΤΟΚ 966357, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΣ ΠΕΓΕΙΑ από το διαιτητή ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΤΡΙΤΖΙΩΤΗ γιατί εξύβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τη φράση <ρούφα ρε μαλάκα> όταν σημείωσε γκολ η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ ΠΕΓΕΙΑ – Κ.Ν. ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΤΣΑΔΑΣ ημερομηνίας       13/4/2013.
  2. Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του MERTOIVNIKOLAEΑΜ ΣΤΟΚ 51612, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΕΛΕΤΡΑΣ από το διαιτητή ΝΕΟΦΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ για επικίνδυνο παίξιμο και στις δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΦΟΥ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΕΛΕΤΡΑΣ ημερομηνίας 13/4/2013.

Οι πιο κάτω υποθέσεις αφορούν οικονομικές οφειλές των σωματείων και παραπέμπονται σήμερα για έλεγχο μετά την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής στις 11/4/2013.

  1. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ST. GEORGES από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  2. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Α.Ε. ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  3. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Α.Ε. ΠΩΜΟΥ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  4. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Α.Ε.ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  5. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΑΓΑΠΗΝΩΡΑΣ/ΚΙΝΗΣΗ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  6. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΑΕΝ ΤΙΜΗΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  7. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΑΕΝ ΧΛΩΡΑΚΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  8. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  9. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Κ.Ν. ΑΡΜΟΥΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  10. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Κ.Ν. ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΤΣΑΔΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  11. Καταγγελία εναντίον του σωματείου Κ.Ν. ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  12. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  13. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΠΑΟΚ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  14. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΦΟΥ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  15. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΠΑΣ ΠΕΓΕΙΑ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  16. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  17. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.
  18. Καταγγελία εναντίον του σωματείου ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ γιατί καθυστερεί να καταβάλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και το καταστατικό της ομοσπονδίας.