ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τον αγώνα Ομόνοια 1948 – Τρούλλοι F C 2015

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ στα γραφεία της Αστυνομικής Διευθυνσης Λευκωσίας σύσκεψη για τον σημερινό αγώνα Ομόνοια 1948  – Τρούλλοι F C 2015 για το Πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ 2018/2019 ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο. 

 

Στη σύσκεψη στην οποία παρακάθησαν εκπροσώποι του ΚΟΑ, της ΚΟΠ της ΣΤΟΚ και των δύο διαγωνιζομένων σωματείων συζητήθηκαν τα μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και έχουν αποφασιστεί τα πιο κάτω:

 

Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια και θα γίνει διαχωρισμός των οπαδών των δύο ομάδων. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του αναλόγου εισιτηρίου η τιμή του οποίου είναι 5 Ευρώ. 

 

Οι φίλαθλοι του Σωματείου Ομόνοια 1948 θα χρησιμοποιήσουν τη δυτική κερκίδα του σταδίου και οι φίλαθλοι της ομάδας των Τρούλλων την Ανατολική. Τα δύο πέταλα (νότιο, βόρειο) θα είναι κλειστά.

 

Η αστυνομία θα λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια όλων των φιλάθλων, όλων των διαγωνιζομένων και όλων όσων θα είναι παρόντες στον αγωνιστικό χώρο. 

 

Για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει παρουσία 25 επιτηρητών στο γήπεδο.