ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ με το Εκλογικό Επιτελείο του Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ αποτελούμενη από τους κ.κ. Μαρίνο Τιμοθέου (Πρόεδρο), Γιαννάκη Κωνσταντίνου (Αντιπρόεδρο), Χριστάκη Γεωργίου (Γενικό Γραμματέα) και Ανδρέα Χριστοφή (Μέλος), συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Εκλογικού Επιτελείου του Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, αποτελούμενη από τον κ. Ανδρέα Ασσιώτη και την κα Έφη Ξάνθου.

 

Το Εκλογικό Επιτελείο του κ. Μαυρογιάννη ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ για συνάντηση με θέμα τη συζήτηση του Υπομνήματος που απέστειλε το Δ.Σ. σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αγροτικό Ποδόσφαιρο. Το Υπόμνημα εστάλη από το ΔΣ της ΣΤΟΚ σε επτά Υποψηφίους για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε λεπτομερή συζήτηση για όλα τα προβλήματα του Αγροτικού Ποδοσφαίρου τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στο σχετικό Υπόμνημα.

 

Το ΔΣ της ΣΤΟΚ εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συζήτησης, αφού διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων με τις άμεσες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τη νέα κυβέρνηση, για την άμεση στήριξη του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

 

Οι θέσεις του Υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, οι οποίες στάλθηκαν γραπτώς πριν τη συνάντηση, έχουν ήδη προωθηθεί σε όλες τις Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ.

 

Στο πιο κάτω σύνδεσμο το υπόμνημα της ΣΤΟΚ που στάληκε σε όλους τους υποψηφίους πρέδρους:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ 2023

 

Στο πιο κάτω σύνδεσμο οι απαντήσεις του εκλογικού επιτελείου του Αντρέα Μαυρογιάννη

ΣΤΟΚ_Υπόμνημα – Απαντήσεις από Αντρέα Μαυρογιάννη_30012023