ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ορισμός Συντονιστή παρακολούθησης ενεργειών για τον Κορωνοιό Covid 19.

2 covid19

 

 

 

14 Αυγούστου, 2020  

                                                                                     

Προς:  Όλες τις   Ομοσπονδίες Μέλη της  Σ.Τ.Ο.Κ.

 

 

Αγαπητοί φίλοι και Συνεργάτες,

 

 

Ορισμός Συντονιστή παρακολούθησης ενεργειών για τον Κορωνοιό Covid 19.

 

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια σχετικής συνεννόησης με την ΚΟΠ, καλούνται όλες οι Ομοσπονδίες Μέλη, να ορίσουν και να ενημερώσουν σχετικά τη Σ.Τ.Ο.Κ.  το άτομο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο οποίος θα ενεργεί ως Συντονιστής για τον πιο πάνω σκοπό.

 

Θα θέλαμε το συντομότερο, να αποστείλετε σχετική επιστολή στα γραφεία της Σ.ΤΟ.Κ. με το όνομα και όλα τα στοιχεία του Συντονιστή, τα οποία θα διαβιβαστούν για σκοπούς συντονισμού και στην ΚΟΠ.

 

Παράλληλα με το πιο πάνω, θα πρέπει οι Ομοσπονδίες Μέλη, ενόψη της επικείμενης έναρξης των Πρωταθλημάτων τους, να ζητήσουν από όλα τα Σωματεία μέλη, τους τον ορισμό εκπροσώπου, ο οποίος θα ενεργεί σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε Ομοσπονδίας στο συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων τους. Επίσης τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων σας (προπονήσεις και φιλικοί αγώνες) πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι πρόνοιες του Πρωτοκόλλου που ετοίμασε η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας το οποίο σας προωθούμε για ενημέρωση  και στη συνέχεια θα πρέπει να το αποστείλετε σε όλα τα Σωματεία Μέλη σας. 

 

Το πρωτόκολλο θα το βρείτε στην ιστοσελίδα μας στη κατηγορία Κανονισμοί

 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλές διακοπές.

 

Από τη Σ.Τ.Ο.Κ.