ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΟΠΛ, η ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών

ATEPEK ERGTON LOGO

 

 

Διεξήχθη την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, ο Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ, μεταξύ των Ομάδων ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών και Κ.Ν.ΤΣΕΡΙ F.C., στο Γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας.

 

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον και αθλητοπρεπή  αγώνα, από όλες τις απόψεις, και στην παρουσία αρκετών φιλάθλων, Κυπελλούχος ΕΠΟΠΛ 2021-2022, αναδείχθηκε η Ομάδα της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών,  αφού  επικράτησε  του  Κ.Ν.ΤΣΕΡΙ F.C.  με σκορ 1 – 0.   ΄Αξιον αναφοράς, είναι ότι η ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών ήταν η Κυπελλούχος ΕΠΟΠΛ στην τελευταία διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου 2018-2019, που έγινε πριν την πανδημία.

 

Η ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών, θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Κυπελλούχων ΣΤΟΚ, το Κ.Ν.ΤΣΕΡΙ F.C. στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ, ενώ και οι δύο Ομάδες καθώς και ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι, θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα ΄Ενταξης ΣΤΟΚ.

 

Τον αγώνα, αθλοθέτησε η ΣΕΚ, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΠΛ, τα Σωματεία και όλος ο κόσμος της, ευχαριστεί θερμά.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα, έγινε τελετουργικό και η απονομή των μεταλλίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές.  Στο τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή των Επάθλων στον Κυπελλούχο ΕΠΟΠΛ, Σωματείο της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών και στο  Φιναλίστ της Ομοσπονδίας, Κ.Ν.ΤΣΕΡΙ F.C.,  καθώς και τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες στους Διαιτητές και Νοσηλευτή του αγώνα, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά.