ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εληά Λυθροδόντα – Ομόνοια Ψευδά στον τελικό του Πρωταθλήματος Ένταξης

kop logo

 

Διεξήχθηκαν το Σαββατο 13/5 και τη Κυριακή 14/5 οι αγώνες για την ημιτελική φάση και για τη κατάταξη των θέσεων 5 έως 8 του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2016/2017.

  

Εληά Λυθροδόντα και Ομόνοια Ψευδά πήραν τη πρόκριση για το μεγάλο τελικό.

  

Συγκεκριμένα είχαμε τα πιο κάτω αποτελέσματα:

  

Ημιτελικοί – Θέσεις 1 έως 4

 

1. Εληά Λυθροδόντα — Ροτσίδης Μάμμαρι

 

Ο αγώνας ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα τόσο στη κανονική διάρκεια όσο και στη παράταση και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη άχαρη διαδικασία των πέναλτυς όπου η Εληά Λυθροδόντα επικράτησε με 4 – 3 και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

 

2. Ποσειδώνας Γιόλου – Ομόνοια Ψευδά.

 

Ο αγώνας διεξήχθη τη Κυριακή 14 Μαϊου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Πολεμιδιών και σε αντίθεση με το άλλο ημιτελικό φάινεται από το αποτέλεσμα ότι ήταν άνισος αφού η ομάδα της Ομόνοιας Ψευδά επικράτησε με το ευρύ σκορ 6 – 0  εεπί της ομάδας του Ποσειδώνα Γιόλου.  

 

Αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8.

 

1. Ευαγόρας Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς – Ορφέας Λευκωσίας

 

Ο αγώνας διεξήχθη τη Κυριακή 14 Μαϊου 2017 στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας και ο Ορφέας κέρδισε με 4 – 0 το σωματείο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς.

 

Ο άλλος αγώνας κατάταξης δεν έγινε αφού το σωματείο Κ Ν Τα Ελευθέρια Επισκοπής δήλωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα και έτσι το αντίπαλο σωματείο Α & Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου πήρε τη πρόκριση χωρίς αγώνα. 

 

Το πρωτάθλημα αθλοθετείται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.