ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεξάγεται άυριο Τετάρτη 11/5/22 ο αγώνας για την Ασπίδα ΣΤΟΚ 2021/2022

STOK LOGO

10 Μαΐου 2022

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΡΕΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ Σ.Τ.Ο.Κ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ ανακοινώνει ότι ο αγώνας για την Ασπίδα ΡΕΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΔΗ, μεταξύ της φετινής Πρωταθλήτριας Πρωταθλητριών της Συνομοσπονδίας, ομάδας της ΕΛΠΙΔΑΣ Λιοπετρίου και της Κυπελλούχου της Συνομοσπονδίας, ομάδας της ΔΥΝΑΜΟ Περβολιών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 17.00 στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας.

 

Η ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση είναι η δεύτερη του θεσμού, ο οποίος θα διαρκέσει πέντε χρόνια και καθιερώθηκε τιμητικά στη μνήμη του αείμνηστου Ρένου Πιπερίδη, πρώην Επίτιμου Γενικού Γραμματέα της ΣΤΟΚ.

 

Η επαμειβόμενη Ασπίδα, την οποία ευγενώς πρόσφερε η εταιρεία Carlsberg, θα περιέλθει στο Σωματείο που θα την κατακτήσει περισσότερες φορές μέσα στα πέντε χρόνια.

 

Με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ, ευχαριστεί και δημόσια την εταιρεία Carlsberg, όσον και την εταιρεία HERCULES GROUP για την αθλοθέτηση των επάθλων που συνοδεύουν την Ασπίδα, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας για τη δωρεάν παραχώρηση του Κοινοτικού Σταδίου, καθώς και τους διαιτητές, κ.κ. Στάθης Μανώλη, Στέλιος Κονναφή, Αντρέας Μίτα και Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, για την προσφορά τους να διαιτητεύσουν αφιλοκερδώς τον πιο πάνω αγώνα.

 

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

 

                                                                          Elpidaliopetriou2     vs  dynamo pervolion logo1