ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Ε. ΣΤΟΚ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 24.02.2016

dikastiki logo

 

Εκδικάστηκαν χθές από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ τα πιο κάτω:

1.  Η παραπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ, του Ποδοσφαιριστή του ΛΕΝΑ Λεμεσού Αντρέα Καμακιάν με Α.Μ. 205392, ο οποίος είχε αποβληθεί από το διαιτητή του αγώνα, ΛΕΝΑΣ Λεμεσού – ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη  στις 14.02.2016, στο 90′ με κόκκινη κάρτα, γιατί χτύπησε με το κεφάλι αντίπαλο ποδοσφαιριστή, κατά παράβαση των Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, αφού έλαβε υπόψη την απολογία του ποδοσφαιριστή προς το διαιτητή αμέσως με τη λήξη του αγώνα, καθώς και την απολογητική επιστολή που κατέθεσε ενώπιον της, ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 75 ευρώ , πέραν του αυτόματου αποκλεισμού.

2. Η παραπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ, του Φροντιστή της ομάδας του ΦΡΕΝΑΡΟΥ F.C. 2000 Βάσου Χαμάλη, ο οποίος καταγγέλθηκε από το διαιτητή του αγώνα, ΦΡΕΝΑΡΟΣ F.C. 2000 – ΑΣΠΙΣ Πύλας  στις 13.02.2016, διότι επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή και συγκεκριμένα κατευθύνθηκε προς αυτόν κατά τη διάρκεια του αγώνα και με έντονες διαμαρτυρίες φώναξε “Ανοίξετε τα μάτια σας και γαμώ τη μάνα σου ρε βοηθέ” και αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο κλωτσώντας καρέκλες, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω Φροντιστή ποινή αποκλεισμού 3 μηνών από την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Φροντιστή και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 100 ευρώ.

3. Η παραπομπή του ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Περικλή Γεώργιου με Α.Μ. 40564, ο οποίος αποβλήθηκε  από το διαιτητή του αγώνα, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, στο 69′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι έπαιξε με βίαιο/βάναυσο τρόπο κατά αντιπάλου.  Ενώ το παιχνίδι ήταν σταματημένο, έτρεξε από μακριά και έσπρωξε βίαια/βάναυσα αντίπαλο ποδοσφαιριστή, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών και πρόστιμο 100 ευρώ, πέραν του αυτόματου αποκλεισμού.

4. Η παραπομπή του προπονητή της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Λούκα Γεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο 69΄ από το διαιτητή του αγώνα, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016,διότι αρπάχτηκε και αλληλοσπρώχθηκε από το λαιμό με ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω Προπονητή ποινή αποκλεισμού 5 μηνών από την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Προπονητή και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 400 ευρώ.

5. Η παραπομπή του Σωματείου ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου για επεισόδια στον αγώνα ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας στο 69΄,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο πρόστιμο 300 ευρώ.

6. Η παραπομπή του Σωματείου ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου για προσωρινή διακοπή κατά 3 λεπτά, που δημιουργήθηκε στο 69΄ του αγώνα ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο πρόστιμο 100 ευρώ. 

7. Η παραπομπή του ποδοσφαιριστή του ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών Λάζαρου Στρατή με Α.Μ. 43394, ο οποίος αποβλήθηκε  από το διαιτητή του αγώνα, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, στο 69′, διότι αρπάχτηκε και αλληλοσπρώχθηκε από το λαιμό με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και πρόστιμο 125 ευρώ, πέραν του αυτόματου αποκλεισμού.

8.Η παραπομπή του ποδοσφαιριστή του ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών Νεοκλή Σωτηρίου με Α.Μ. 36622, ο οποίος αποβλήθηκε  από το διαιτητή του αγώνα, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, στο 69′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι έπαιξε με βίαιο/βάναυσο τρόπο κατά αντίπαλου ποδοσφαιριστή εκτός φάσης, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών και πρόστιμο 100 ευρώ, πέραν του αυτόματου αποκλεισμού.

9. Η παραπομπή του προπονητή του ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών Πανίκου Σωτηρίου, ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή του αγώνα, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, για αντιαθλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο 69΄, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω Προπονητή ποινή αποκλεισμού για 1 μήνα από την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Προπονητή και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 400 ευρώ.

10. Η παραπομπή του Σωματείου του ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών για επεισόδια στον αγώνα ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας στο 69΄,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο σας πρόστιμο 300 ευρώ.

11. Η παραπομπή του Σωματείουτου ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  για προσωρινή διακοπή κατά 3 λεπτά, που δημιουργήθηκε στο 69΄ του αγώνα ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ/ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λειβαδιών  στις 13.02.2016, μετά από επεισόδια που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο σας πρόστιμο 100 ευρώ. 

12. Η παραπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ, του Ποδοσφαιριστή του ΟΝΗΣΙΛΛΟΥ Σωτήρας Χριστόδουλου Κυριάκου με Α.Μ. 35384, ο οποίος  καταγγέλθηκε από το διαιτητή του αγώνα, ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου  στις 13.02.2016, διότι μετά το τέλος του αγώνα, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια επέδειξε απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές, διαμαρτυρόμενος έντονα και τους είπε “Σας δίνουν τις σημαίες για να βοηθάτε τους διαιτητές και όχι μόνο να την κρατάτε. Εν κάμνετε για τούτη τη δουλειά. Παρετάτε. Είσαστε άσχετοι. ΄Ηρτετε δαπάνω για να δείχνετε μόνο κάρτες”, κατά παράβαση των Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και πρόστιμο 100 ευρώ.

13. Η παραπομπή του Σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014, γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (δέχθηκε 5 κάρτες), στον αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ απέρριψε την κατηγορία, καθότι δεν υπάρχει παράπτωμα σύμφωνα με τους Κανονισμούς, αφού στην προκήρυξη του Παγκύπριου Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ 2015-2016, δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόνοια για τέτοιου είδους συμπεριφορά και κατ΄ επέκταση να επιφέρει οποιαδήποτε ποινή.

14. Η παραπομπή του Τραυματιοφορέα της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 Χ. Κωνσταντή, ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή του αγώνα, ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, στο 82΄ για έντονη διαμαρτυρία προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή.  Μετά την αποβολή του, απευθυνόμενος προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή, του είπε “Εν να σε περιμένω έξω”, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω Τραυματιοφορέα ποινή αποκλεισμού 3 μηνών από την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Τραυματιοφορέα και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 75 ευρώ.

15. Η παραπομπή του Εφόρου της ομάδας ΠΕΓΕΙΑ 2014 Σάββα Συμεού, ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή του αγώνα, ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, στο 82΄ για έντονη διαμαρτυρία προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ΄Εφορο ποινή αποκλεισμού για 1 μήνα από την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Εφόρου και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 200 ευρώ.

16. Η παραπομπή της Ιατρού της ομάδας ΠΕΓΕΙΑ 2014 Σύλβια Ρούσου, η οποία καταγγέλθηκε από το διαιτητή του αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, διότι επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τους διαιτητές, τόσον κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσον και μετά το τέλος του αγώνα.  Συγκεκριμένα στο 54΄ του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια και διαμαρτυρήθηκε έντονα για απόφαση του διαιτητή.  Μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια σύρραξης, διαμαρτυρόταν έντονα προς το διαιτητή και απευθύνθηκε στους Αστυνομικούς λέγοντας “Αφήστε τους να τους χτυπήσουν”, εννοώντας τους διαιτητές, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στην εν λόγω Ιατρό ποινή αποκλεισμού 6 μηνών από την εκτέλεση των καθηκόντων της ως Ιατρού της ομάδας και από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και πρόστιμο 200 ευρώ.

17. Η παραπομπή του ποδοσφαιριστή της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 Χαράλαμπου Μιχαήλ με Α.Μ. 34414, ο οποίος καταγγέλθηκε από το διαιτητή του αγώνα σας ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, διότι κατά τη διάρκεια της σύρραξης, άρπαξε από το λαιμό αντίπαλο ποδοσφαιριστή, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στον εν λόγω ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών και πρόστιμο 100 ευρώ.

18. Η παραπομπή του Σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014 για επεισόδια στον αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς   στις 13.02.2016, που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, φεύγοντας για τα αποδυτήρια,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο σας πρόστιμο 300 ευρώ.

19. Η παραπομπή του Σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014 γιατί οι οπαδοί της ομάδας στο τέλος του αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς   στις 13.02.2016, ενώ οι διαιτητές αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, στέκονταν στην καταπακτή και έφτυναν τους διαιτητές,κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο σας πρόστιμο 500 ευρώ.  

20. Η παραπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ, του Σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς για επεισόδια που προκάλεσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  στις 13.02.2016, φεύγοντας για τα αποδυτήρια, κατά παράβαση των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΣΤΟΚ.

 Η Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ ομόφωνα αποφάσισε με βάση τους Κανονισμούς, όπως επιβάλει στο Σωματείο σας πρόστιμο 300 ευρώ.