ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΣΤΟΚ ημερομηνίας 5 Μαϊου 2022

dikastiki2022

 

Εκδικάστηκαν την Τετάρτη 04.05.2022 από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, οι παραπομπές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ:

 

Σχετικό με όλες τις σημερινές παραπομπές ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, είναι το άρθρο 60 του ΚΕΦ. ΧV Πειθαρχικά και άλλα Παραπτώματα της Προκήρυξης, οι σχετικές πρόνοιες του οποίου καταγράφονται πιο κάτω:

 

«Πρόσθετες κυρώσεις σαν αποτέλεσμα αποβολής

 

60.       Πέραν του αυτόματου αποκλεισμού, που άλλως πως προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, θα επιβάλλεται πρόσθετος αποκλεισμός προς οποιοδήποτε άτομο που αποβάλλεται από αγώνα με απευθείας κόκκινη κάρτα ως εξής:

 

60.1. (i)       Ποινή προστίμου σε περίπτωση που αποστερεί την αντίπαλη ομάδα από καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, …

 

……………………………………………………………………………………………………………

 

60.3.            Τουλάχιστον δύο αγώνες για αντιαθλητική συμπεριφορά προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή ή άλλο άτομο εκτός από τους αξιωματούχους του αγώνα.»

  • Tου ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΛΕΝΑΣ Λεμεσού Χρίστου Φώτη με Α.Μ. 42861, γιατί στον αγώνα του Κυπέλλου Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ μεταξύ ΑΕΛ Λακατάμιας – ΛΕΝΑΣ Λεμεσού στις 27.04.2022, αποβλήθηκε από το διαιτητή στο 66΄ λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, ενέργεια η οποία τιμωρήθηκε με ελεύθερο κτύπημα ή πέναλτι.

Εκ μέρους του ποδοσφαιριστή αποστάληκε στις 03/05/2022 απολογητική επιστολή στην οποία υπογράφει άτομο άγνωστης ιδιότητας αναφορικά με το Σωματείο Αναγέννηση Προσφύγων.

 

Ο ποδοσφαιριστής έχει προηγούμενη καταδίκη της ποδοσφαιρικής περίοδο 2019-2020 (κτύπημα αντιπάλου σε διακοπή του αγώνα), με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών πέραν του αυτόματου αποκλεισμού των 2 αγωνιστικών.

 

Επιβάλλεται πρόστιμο €150,00.

  • Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων Χριστάκη Καρεκλά με Α.Μ. 31655, γιατί στον αγώνα του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ μεταξύ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων – ΕΛΠΙΔΑ Λιοπετρίου στις 30.04.2022, αποβλήθηκε από το διαιτητή στο 41΄ λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για χρησιμοποίηση επιθετικής, υβριστικής ή προσβλητικής γλώσσας και/ή χειρονομίες (αλληλοεξυβρίστηκε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή λέγοντας «Γαμώ τη μάνα σου»), κατά παράβαση των Κανονισμών.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει προηγούμενα και δεν απέστειλε απολογία.

 

Με βάση το πιο πάνω αναφερόμενο άρθρο 60.3 του ΚΕΦ. ΧV της Προκήρυξης και λαμβάνοντας υπόψη τη χυδαιότητα της ύβρεως:

 

Επιβάλλεται επιπλέον του αυτόματου αποκλεισμού, ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών και €250,00 πρόστιμο.

  • Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ Λιοπετρίου Παρασκευά Μασιά με Α.Μ. 201991, γιατί στον αγώνα του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ μεταξύ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων – ΕΛΠΙΔΑ Λιοπετρίου στις 30.04.2022, αποβλήθηκε από το διαιτητή στο 41΄ λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για χρησιμοποίηση επιθετικής, υβριστικής ή προσβλητικής γλώσσας και/ή χειρονομίες (αλληλοεξυβρίστηκε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή λέγοντας «Γαμώ το σπίτι σου»), κατά παράβαση των Κανονισμών.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει προηγούμενα και δεν απέστειλε απολογία.

 

Με βάση το πιο πάνω αναφερόμενο άρθρο 60.3 του ΚΕΦ. ΧV της Προκήρυξης και λαμβάνοντας υπόψη τη χυδαιότητα της ύβρεως:

 

Επιβάλλεται επιπλέον του αυτόματου αποκλεισμού, ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών και €250,00 πρόστιμο.