ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας Νέα Πρωταθλήτρια Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-2019

ANORTHOSIS.MOUTTAGIAKAS 2018 2019

Η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας σε πρόσφατη φωτογραφία.

 

 

Σε αποψινό αγώνα για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-2019, που δεν ολοκληρώθηκε καθώς στο 46΄ έγινε διακοπή του αγώνα, επειδή η ομάδα της ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου έμεινε με 6 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ομάδα του Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας προηγείτο με σκορ 3-0 και θα ακολουθήσει τυπικά από την Δικαστική Επιτροπή η επικύρωση (υπάρχει προηγούμενη δικάσιμος υπόθεση) του σκορ με 3-0 (το σκορ πριν την διακοπή) υπέρ της ομαδας του Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας, η οποία με την νίκη της αυτή αναδεικνύεται σε νέα Πρωταθλήτρια Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ για την περίοδο 2018-2019, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

 

Η Ομάδα του Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων ΣΤΟΚ καθώς επίσης θα αγωνιστεί και στο Πρωτάθλημα Ένταξης Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

 

Συγχαρητήρια στην Ομάδα του Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας για την επιτυχία της. (Θα ακολουθήσει σύντομα ειδικό αφιέρωμα).

 

Διακοπή Αγώνα

Η Ομάδα του Σωματείου ΣΕΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ άρχισε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.

Στις αρχές  του Β΄ ημιχρόνου (46΄) ο αγώνας διακόπηκε επειδή η ομάδα ΣΕΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

Την στιγμή της διακοπής του αγώνα η ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ προηγείτο με 3-0.

Τι ισχύει σ’αυτή την περίπτωση στην Ενιαία Προκήρυξη:

Κεφάλαιο VI

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα (σελ 21)

Ἀρθρο 7

Αγώνας Πρωταθλήματος θα διακόπτεται από τον διαιτητή σε περίπτωση που για μία από τις διαγωνιζόμενες ομάδες παραμένουν λιγότεροι από 7 ποδοσφαιριστές στον αγώνα, σαν αποτέλεσμα αποβολών ή τραυματισμών. Ο αγώνας θα κατακυρώνεται κατά της υπαίτιας ομάδας με σκορ 3-0 εναντίον της, εκτός αν το αποτέλεσμα αυτό τη βολεύει, οπότε θα ισχύει το αποτέλεσμα κατά την στιγμή της διακοπής.

Η Ομάδα του Σωματείου ΣΕΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ θα παραπεμφθεί στην Δικαστική για τα περαιτέρω.

Πηγή : ιστοσελίδα ΠΑΑΟΚ