ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Ασπίς Πύλας – Διεξάγεται αύριο Κυριακή στο ίδιο γήπεδο

 

 

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση, αναβλήθηκε ο αγώνας  μεταξύ ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Ασπίς Πύλας για τον  Α΄ Όμιλο του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. 

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα έναρξης. 

 

Πιο κάτω το άρθρο της Προκήρυξης: 

 

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα

 

16. Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως,

 

16.1.Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Παρασκευή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη 14 Τετάρτη, εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου που συμμετέχουν οι ομάδες.

 

16.2.Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου που συμμετέχουν οι ομάδες.

 

17. Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 16 πιο πάνω, αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα Σωματεία Τετάρτη