ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβάλλονται οι αγώνες της Επίλεκτης Κατηγορίας και των Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ

 

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

 

Η Σ.Τ.Ο.Κ. πληροφορεί όλες τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία μέλη της,  ότι  σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Κ.Ο.Π. και μετά από σημερινή συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου και σε συνέχεια του Διατάγματος που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, που αφορά την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου εκτός της Α’ Κατηγορίας και των αγώνων των Εθνικών ομάδων, αποφάσισε όπως μέχρι τις 30.11.2020 που ισχύει το παρόν διάταγμα, να ανασταλούν και όλοι οι αγώνες του  Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας  ΣΤΟΚ 2020/2021.

 

Επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμφωνούν όπως ανασταλούν και οι αγώνες των Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών των Επαρχιών Λευκωσίας, Πανσολείου,  Λάρνακας και Αμμοχώστου για την ίδια περίοδο ούτως ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ημερομηνία έναρξης των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ. ( Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και Ένταξης στην Επίλεκτη Κατηγορία).     

 

Η Σ.Τ.Ο.Κ. θα παρακολουθεί την όλη κατάσταση και σε συνεργασία με την Κ.Ο.Π. θα ενημερώνει ανάλογα όλες τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία μέλη, ώστε μετά τις 30 Νοεμβρίου, 2020 να μπορούν να επαναρχίσουν κανονικά όλα τα Πρωταθλήματα στα οποία ως γνωστό θα ισχύουν οι 5 αλλαγές στον αγώνα.

 

Από τη Σ.Τ.Ο.Κ.