ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

΄Εγινε η Ετησια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΠΛ

Με μαζική παρουσία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΠΛ

(Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Α.Κακουλλής)

΄Εγινε χθες Πέμπτη στο Μέγαρο της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΠΛ με μαζική παρουσία Εκπροσώπων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Συνέλευσης.

Τους αντιπροσώπους απασχόλησαν τα θέματα του Ετήσιου Απολογισμού και της Οικονομικής Κατάστασης και ακούστηκαν χρήσιμες απόψεις.  Πέραν του οικονομικού φάνηκε ότι τα Σωματεία προβληματίζονται κυρίως στη διάρθρωση των Πρωταθλημάτων και τον αριθμό Ομάδων σε κάθε ΄Ομιλο.

Το Δ.Σ. υποσχέθηκε να κρατεί ενήμερους τους αντιπροσώπους και αν χρειαστεί να γίνει ΄Εκτακτη και Καταστατική Συνέλευση.

Η Συνέλευση εψήφισε για τριετή θητεία όλα τα όργανα της Ομοσπονδίας και επανεξέλεξε τον Ανδρέα Κακουλλή Πρόεδρο για επίσης μία τριετία.  Για το Δ.Σ. μετά την αποχώρηση ενός υποψηφίου, εξελέγησαν έξι μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ. και δύο νέα μέλη που θα συνέλθουν προσεχώς για να καταρτισθούν σε σώμα.

Η νέα σύνθεση θα γνωστοποιηθεί  ευθύς μόλις καταρτισθεί το Συμβούλιο.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την ένταξη δύο νέων Σωματείων και την επανένταξη άλλων τριών που δεν συμμετείχαν στο περσινό Πρωτάθλημα.

Επίσης η Γ.Σ. ενέκρινε τον καταρτισμό Μόνιμης Επιτροπής  για τεχνικά και οικονομικά θέματα που θα συνέρχεται μαζί και παράλληλα με το Δ.Σ.  Η Επιτροπή επίσης θα γνωστοποιηθεί ευθύς μόλις καταρτισθεί.

Τέλος η Γ.Σ. ευχαρίστησε τα αποχωρήσαντα Μέλη του Δ.Σ. και ευχήθηκε Καλές Διακοπές σε όλους τους εμπλεκομένους στα Σωματεία και την Ομοσπονδία.