ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τελικός Κυπέλλου Κοινού Πρωταθλήματος Λάρνακας τη Κυριακή 14/4/24

Διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 4.00μ.μ. στο Κοινοτικό Γήπεδο Περβολιών  ο  Τελικός Κυπέλλου  μεταξύ των σωματείων ΜΑΖΩΤΟΣ F.C.  και ΚΟΡΝΟΣ F.C. 2013  ο οποίος είναι και ο τελευταίος αγώνας του Κοινού Πρωταθλήματος των Ομοσπονδιών ΕΠΕΛ-ΟΠΝ ΣΕΚ-ΠΟΕΠΑ 2023-2024 . Τα δύο σωματεία για να φτάσουν στον Τελικό είχαν την ακόλουθη πορεία.

 

Το σωματείο ΜΑΖΩΤΟΣ F.C. απέκλεισε στους προκριματικούς την ΘΥΕΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ  με 6-0, στους προημιτελικούς τον ΑΙΑΝΤΑ ΑΛΕΘΡΙΚΟΥ με 7-0 και στους ημιτελικούς τον SOCCER WORLD  με 3-0

 

Το σωματείο ΚΟΡΝΟΣ F.C. 2013 απέκλεισε στους προκριματικούς τον ΔΙΓΕΝΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ με 5-1 στους προημιτελικούς την Κ.Ν. ΚΟΦΙΝΟΥ F.C. με 1-4 και στους ημιτελικούς την ΑΕΚ ΚΕΛΙΩΝ  με 3-0

 

Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να είναι παρόν ωσάν  σε μία  γιορτή,  όπου στο τέλος θα πανηγυρίσουν  οι νικητές, αφού τιμηθούν  o Κυπελλούχος και Φιναλίστ με Κύπελλα και μετάλλια.

 

Ακολουθεί η συμμετοχή των σωματείων στα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Σ.Τ.Ο.Κ. [Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου].

 

Θα λάβουν μέρος  στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ o ΚΟΡΝΟΣ F.C2013  

 

Στο Πρωτάθλημα Κυπελλούχων ΣΤΟΚ,  ο Μαζωτός F.C. διότι το όποιο αποτέλεσμα του Τελικού Κυπέλλου να είναι δεν μπορεί να λάβει  ίδιο σωματείο  και στα δύο Πρωταθλήματα λόγο του ότι διεξάγονται ταυτόχρονα.

 

Και στο Πρωτάθλημα Ένταξης Σ.Τ.Ο.Κ. – Ο.Π.Α.Π. Κύπρου Λ.τ.δ. τα πιο κάτω τέσσερα σωματεία:  ΑΕΚ Κελιών – ΚΟΡΝΟΣ F.C. 2013  – Μαζωτός F.C. – Π.Ο. Αδωνις Ιδαλίου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ομοσπονδιών ΕΠΕΛ-ΟΠΝ ΣΕΚ-ΠΟΕΠΑ εύχεται Καλή επιτυχία στα διαγωνιζόμενα σωματεία  πάντα στα πλαίσια της αθλητοπρεπειας  και ο καλύτερος ας είναι και ο νικητής.