ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΣΤΟΚ ημερομηνίας 1 Νοεμβρίου 2023

dikastiki2022

Εκδικάστηκαν την Τετάρτη 01.11.2023 από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, οι παραπομπές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ:-

 

  1. Η παραπομπήαπό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ του Σωματείου ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας, γιατί στον αγώνα ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μουτταγιάκας στις 14.10.2023, δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αριθμό 235/2023-2024 ημερομηνίας 07/07/2023 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο Φύλλο Αγώνα άτομο (γιατρός) που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα comet.

 

Παρά του ότι το Σωματείο έχει μία καταδίκη κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο για πολύ σοβαρό παράπτωμα, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη ως προηγούμενο, γιατί η καταδίκη του έπεται της διάπραξης του παρόντος παραπτώματος.

 

Δείχνοντας και πάλι επιείκεια κατά την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, η Δικαστική Επιτροπή επιβάλλει στο Σωματείο την ποινή της αυστηρής επίπληξης.

 

Καλούνται όλα τα Σωματεία να είναι προσεχτικά στις υποχρεώσεις τους στη σύνταξη του Φύλλου Αγώνα και να συμμορφώνονται με τους υφιστάμενους Κανονισμούς.

 

  1. Η παραπομπήαπό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου, κου Μιχαήλ Άγγελου Μαππή με Α.Μ. 213537, γιατί στον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου – F.C. ΛΕΙΒΑΔΙΑ 2022 στις 14.10.2023, αποβλήθηκε από το διαιτητή στο 86΄ λεπτό του αγώνα, για σπρώξιμο εκτός φάσης, κατά παράβαση των Κανονισμών της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ «Κωστάκης Κουτσοκούμνης» 2021 – 2022.

 

Ο καταγγελλόμενος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε αμέσως στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή για το παράπτωμα του και στο διαιτητή αμέσως με τη λήξη του αγώνα.

 

Επίσης τόσον το Σωματείο του ποδοσφαιριστή, όσον και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, απέστειλαν στη Δικαστική Επιτροπή απολογητικές επιστολές για το παράπτωμα του ποδοσφαιριστή.

 

Η Δικαστική Επιτροπή κρίνει την απολογία του ποδοσφαιριστή ως ειλικρινή και τη λαμβάνει σοβαρά υπόψη κατά την επιμέτρηση της ποινής.

 

Όπως πολλές φορές έχει επισημάνει η Δικαστική Επιτροπή, δεν μπορεί να παραγνωρίσει τις διατάξεις των Προκηρύξεων για τις προβλεπόμενες ποινές.  Με βάση λοιπόν την Προκήρυξη και με βάση το καταγγελλόμενο παράπτωμα, δεν μπορεί να αποφευχθεί η τιμωρία του ποδοσφαιριστή με δύο (2) επιπλέον αγωνιστικές.

 

Προσμετρά όμως η απολογία του ποδοσφαιριστή αναφορικά με το επιβαλλόμενο πρόστιμο.

 

Καταληκτικά η Δικαστική Επιτροπή επιβάλλει  επιπλέον δύο (2) αγωνιστικές και πρόστιμο €30,00 πέραν του αυτόματου αποκλεισμού.