ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής για τα Πρωταθλήματα ΣΤΟΚ ημερομηνίας 8 Μαϊου 2024

Εκδικάστηκαν την Τετάρτη 08.05.2024 από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ, οι παραπομπές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ:-

 

  1. Tου ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών, Βασίλειου Χρονακόπουλλου με Α.Μ. 295717, γιατί στον αγώνα ΜΑΖΩΤΟΣ F.C. – ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών στις 24.04.2024, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 9΄ λεπτό από το Διαιτητή του αγώνα, μετά από υπόδειξη του τέταρτου Διαιτητή, γιατί μετά την επίτευξη τέρματος υπέρ της ομάδας του χρησιμοποίησε επιθετική, υβριστική ή προσβλητική γλώσσα και ή χειρονομίες (στους πανηγυρισμούς έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον πάγκο των αντιπάλων), κατά παράβαση των Κανονισμών της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2023-2024.

 

Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα.  Η χειρονομία του αυτή, εμπεριέχει χυδαιότητα και περιφρόνηση στους αντιπάλους και είναι έντονα προκλητική.

 

Ο ποδοσφαιριστής, δεν απέστειλε οποιαδήποτε επεξηγηματική ή απολογητική επιστολή.

 

Δεν τέθηκαν ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής οποιεσδήποτε προηγούμενες πειθαρχικές καταδίκες του καταγγελλόμενου.

 

Επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού επιπλέον 4 αγωνιστικών και €300,00 πρόστιμο.

 

  1. Του Προέδρου του Σωματείου ΜΑΖΩΤΟΣ F.C., γιατί στον αγώνα ΜΑΖΩΤΟΣ F.C. – ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών στις 24.04.2024, μετά το τέλος του αγώνα εισήλθε στα αποδυτήρια και φώναζε στο Διαιτητή ότι τους αδίκησε και χτυπούσε τα χέρια του στο γραφείο των αποδυτηρίων των Διαιτητών, κατά παράβαση των Κανονισμών της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2023-2024.

 

Η καταγγελία είναι γενική και αόριστη, αναφορικά με τον καταγγελλόμενο, του οποίου το όνομα δεν αναγράφεται στην καταγγελία.

 

Σε αρκετές παρόμοιες παραπομπές ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής στο παρελθόν, αναφέρθηκαν τα εξής:-

«Οι ποινές επιβάλλονται σε συγκεκριμένα Σωματεία και σε συγκεκριμένα άτομα, που αναφέρονται ξεκάθαρα στην καταγγελία.  Δεν επιβάλλονται ποινές σε αξιώματα ή τίτλους.»

 

Το Σωματείο του καταγγελλόμενου δεν παραπέμφθηκε ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής.

 

Η καταγγελία απορρίπτεται.

 

  1. Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΜΥΝΑ Λινούς-Φλάσου, Μάμα Κακουλλή με Α.Μ. 39454, γιατί στον αγώνα ΑΜΥΝΑ Λινούς-Φλάσου – ΚΟΡΝΟΣ F.C. 2013 στις 28.04.2024, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο24΄ λεπτό από το Διαιτητή του αγώνα, για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, κάνοντας ένα απλό φάουλ, κατά παράβαση των Κανονισμών της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2023-2024.

 

Ο ποδοσφαιριστής, δεν απέστειλε οποιαδήποτε επεξηγηματική ή απολογητική επιστολή.

 

Δεν τέθηκαν ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής οποιεσδήποτε προηγούμενες πειθαρχικές καταδίκες του καταγγελλόμενου.

 

Επιβάλλεται πρόστιμο €100,00, πέραν της αυτόματης μίας αγωνιστικής αποκλεισμού.