ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

΄Εγινε με επιτυχία η Ετήσια Εκδήλωση – Βραβεύσεις της ΕΠΟΠΛ 2022-2023

΄Εγινε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Τελική Εκδήλωση της ΕΠΟΠΛ, μαζί με την Τελετή Βραβεύσεων, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, στη Λευκωσία.

 

Η όλη Εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα της Εταιρείας Cyview Developers, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Ανδρέας Μιχαήλ, η κ. Μαρία Μιχαήλ και ο κ. Αντώνης Μιχαήλ.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και όλα τα Σωματεία Μέλη της, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες.

 

Στην Εκδήλωση είχαν την τιμητική τους όλα τα διακριθέντα στα Πρωταθλήματα της ΕΠΟΠΛ Σωματεία καθώς και οι πρώτοι σκόρερ του Πρωταθλήματος. 

 

Φετινός Αθλοθέτης των Πρωταθλημάτων ΕΠΟΠΛ, η Ασφαλιστική Εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚ, την οποία ο Πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως καθώς και τον κ. Ανδρέα Φραγκουλλή Σύμβουλο και Διευθυντή της, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την όλη εκδήλωση.

 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Κ. Χριστοφή, συγχάρηκε όλες τις Ομάδες, τόσο αυτές που ξεχώρισαν όσο και τις υπόλοιπες που πήραν μέρος, την Πρωταθλήτρια ΕΠΟΠΛ ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών, τη Δευτεραθλήτρια Ομάδα Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, τον Κυπελλούχο ΕΠΟΠΛ, Κυπελλούχο ΣΤΟΚ και Υπερπρωταθλητή ΣΤΟΚ, Ομάδα του ΡΟΤΣΙΔΗ Μάμμαρι, το Φιναλίστ της Ομοσπονδίας, ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγίων Τριμιθιάς.  Οι Ομάδες ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών και ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, αντιπροσώπευσαν την ΕΠΟΠΛ, στο Πρωτάθλημα ΄Ενταξης της ΣΤΟΚ.  Συγχάρηκε επίσης τους πρώτους σκόρερ: Στον Α΄ Ομίλο – Β΄ Φάσης ο Νικόλας Ζευκή, του Σωματείου ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι και στο Β΄ ΄Ομιλο – Β΄ Φάσης, ο Χρίστος Χατζημιχαήλ, του Σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Δευτεράς, αναφέροντας ότι τα Πρωταθλήματα 2022-2023, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ, τόνισε και ευχαρίστησε τον ΚΟΑ, την ΚΟΠ και την ΟΠΑΠ, για τη σημαντική τους στήριξη, προς την Ομοσπονδία.  Ευχαρίστησε τις Εταιρείες Cyview Developers και Vandex Sports, για την προσφορά αθλητικού υλικού σε όλα τα Σωματεία, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, για την τιμή να παρευρεθούν στην Τελετή Βραβεύσεων της ΕΠΟΠΛ.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του ΚΟΑ, ο κ. Σωτήρης Αδάμου  και ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου.

 

Στην Εκδήλωση εκτός από τους προαναφερθέντες, παρέστησαν:   Η Βουλεύτρια και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Σάββια Ορφανίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗ-ΣΥ κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλλης Μυλωνάς, ο Εισαγγελέας της ΚΟΠ κ. Στέλιος Νικολάου, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Κακουλλής, το επίτιμο Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟΠΛ κ. Λάκης Χ΄Κυριάκου, ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Κ. κ. Γιώργος Πάπουτσος, ο κ. Νίκος Σατσιάς Επαρχιακός Οργανωτικός της ΣΕΚ, ο Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της ΣΤΟΚ κ. Γιώργος Μηχανικός,

o Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΠΟΠΛ, κ. Ανδρέας Κλεάνθους, το Μέλος της Δικαστικής  Επιτροπής της ΕΠΟΠΛ και Μέλος της ΑΔΕΑΠ ΣΤΟΚ κ. Αλέκος Πατσαλίδης, τα μέλη της Δ.Ε. της ΕΠΟΠΛ κ. Κατερίνα Γεωργίου και κ. Χρίστος Πασιαρδής, εκ μέρους της Εταιρείας Vandex Sports ο κ. Κωνσταντίνος Βαλανίδης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΣΠ κ. Χάρης Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΛ κ. Χριστάκης

Γεωργίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΛ κ. Κωστής Χ΄Κωστής, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΟΠΛ κ. Μάριος Χριστοφή και αρκετοί Διαιτητές Μέλη του, Παρατηρητές, τα Σωματεία μας, καθώς και οι φίλοι της ΕΠΟΠΛ κ. Κωστάκης Σωφρονίου Διευθυντής της Εταιρείας Σωφρονίου Ηλεκτρόνικς – μόνιμος δωροθέτης της ΕΠΟΠΛ, ο κ. Λάκης Μιτσίδης πρώην Διοικητικό Στέλεχος του ΚΟΑ, και άλλοι.

Κατά τη φετινή περίοδο, τα Πρωταθλήματα της ΕΠΟΠΛ, αθλοθετήθηκαν επίσης από τους πιο κάτω:

Προεδρία της Δημοκρατίας

Υπουργό ΄Αμυνας κ. Μιχάλη Γιωργάλλα

Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΄Αννα Προκοπίου

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΔΗ-ΣΥ                      

ΣΕΚ

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Κ. Χριστοφή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, απένειμε Ειδικές Τιμητικές Πλακέτες, στις Εταιρείες Cyview Developers και Vandex Sports, για την πολύτιμη στήριξή τους στην Ομοσπονδία και τα Σωματεία της.  Τις Τιμητικές Διακρίσεις, παρέλαβαν εκ μέρους της Cyview Developers, ο Διευθύνων Σύμβουλός της κ. Ανδρέας Μιχαήλ, και εκ μέρους της Vandex Sports, ο κ. Κωνσταντίνος Βαλανίδης.

Το όλο πρόγραμμα παρουσίασε με επιτυχία η κ. ΄Αντρη Κασάπη, την οποία το Δ.Σ. ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.

Ευχαρίστησε επίσης το Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, τον κ. Βάσο Κυπριανού και όλο το προσωπικό, για την άψογη εξυπηρέτηση και τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

Οι  τυχεροί  αριθμοί που κέρδισαν τα δώρα της κλήρωσης είναι:

034,  192,  126,  200,  032,  180,  006,  127,   005,  007,  010,  113,  031,  160,  187,  120 , 112,  111,  186,  128,  119,  088.

Σημείωση:-  Παρακαλούνται οι τυχεροί να ζητήσουν τα δώρα τους από τα Γραφεία της ΕΠΟΠΛ (τηλ. 22 849750 – 99 931438) μέχρι 23 Ιουνίου 2023.

Φώτος από την εκδήλωση: